Tel.: 011 414 8 414

Tel.: 011 414 6 414

Fax.: 011 218 6 166

Email: modular@modular.co.rs

 

O NAMAELEKTROMATERIJALRASVETAPROJEKTNA RASVETAREFERENCEVESTIKONTAKT

ZUMBOTEL rasveta

 

Vodeći proizvođač svetiljki za tehničko osvetljavanje sa posebnim naglaskom na tehnologiju i oblikovanje kompletnih svetlosnih sistema.

 

 

Područje upotrebe svetiljki ZUMTOBEL STAFF je izuzetno široko, pre svega tamo gde se
zahteva napredan sistem osvetljenja, prijatan za korisnika i ekonomičan pri potrošnji energije. Optimizacija utroška energije postiže se upotrebom LUXMATE  svetlosnog regulacijskog sistema, koji omogućava samostalno regulisanje svetlosti obzirom na čas, jačinu i raspodelu dnevne svetlosti, prisutnost ljudi u prostoru.

 

 

 

 

Tehnološka prednost svetiljki ZUMTOBEL STAFF je u izuzetno ekonomičnoj potrošnji električne energije, velikom stepenu osvetljaja, jednostavnoj montaži i održavanju, kao i snažnoj pre i postprodajnoj podršci u savetovanju, proračunima i servisiranju.

 

 

 

 

Ugradne i nadgradne svetiljke sa takozvanom "mekom svetlošću" kombinuju direktnu i indirektnu svetlost. Prednost "meke svetlosti" je ravnomerno osvetljenje svih delova prostora. Tako osvetljen prostor pruža utisak sličan dnevnoj svetlosti, stvarajući prijatan osećaj čime povećava i produktivnost.

zumbotel1 zumbotel2 zumbotel3
zumbotel4 zumbotel5 zumbotel6

 

Svetiljke ZUMTOBEL STAFF su vrhunac tehnike na području osvetljenja, kako u tehničkom, tako i u oblikovnom pogledu.

www.zumtobel.com